کد خبر: ۴۵۳۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۲۰ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۶
به گزارش تیترشهر:رضا باکری در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر چرا کره مصرفی در ایران تولید نمی شود، افزود: چربی شیر خام تولید داخلی 3,2 درصد است در حالیکه این میزان برای تولید کره اقتصادی و قابل رقابت با محصولات خارجی حداقل باید4.5 درصد باشد.

وی همچنین اظهارداشت: معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به افزایش درصد چربی شیر خام و خودکفایی تولید کره از سه سال قبل اجرای پروژه اصلاح نژاد دام را در کشور کلید زده است.

دبیر انجمن صنایع لبنی با اشاره به این جمله که برنامه اصلاح نژاد دام زمان بر است، اظهار امیدواری کرد که نتایج این برنامه 7 تا 10 سال آینده در عرصه خودکفایی تولید کره به ثمر بنشیند.

وی در ادامه با اعلام اینکه در حال حاضر مطابق آخرین آمار وزارت جهاد کشاورزی میزان تولید شیرخام کشور 9 میلیون و 300 هزار تن در سال است، افزود: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته حجم تولید سالانه شیر خام در ایران تا پایان برنامه پنج ساله ششم توسعه به 12 میلیون تن و تا انتهای افق 1404 به 16 میلیون تن باید باشد.

باکری اضافه کرد: مصرف سرانه شیر و لبنیات در کشور باید افزایش یابد به نحوی که این سرانه در ابتدا به عدد 165 ودر انتها به 225 کیلو گرم برای هر نفر در سال برسد.
منبع:برترینها 
نام:
ایمیل:
* نظر:
جدیدترین اخبار
پربازدید
پربحث