این ویلا واقع در بیشه های زیتون در جنوب Peloponnese توسط معماران لندن و بروکسل طراحی شده که فرم کلی آن شبیه به یک سپر بوده که روی زمین کشیده شده است. در واقع در طراحی این ویلا از سایت پروژه (تپه ای) الهام گرفته شده و بنا به منظور هماهنگی با سایت به شکل تپه طراحی شده و یک قاب بتنی ساختمان را پوشش داده است.
کد خبر: ۴۳۹۹۴
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۱ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۶
به گزارش تیترشهر ، به نقل از سایت روزنامه ArchDaily ، این ویلا واقع در بیشه های زیتون در جنوب Peloponnese توسط معماران لندن و بروکسل طراحی شده که فرم کلی آن شبیه به یک سپر بوده که روی زمین کشیده شده است. در واقع در طراحی این ویلا از سایت پروژه (تپه ای) الهام گرفته شده و بنا به منظور هماهنگی با سایت به شکل تپه طراحی شده و یک قاب بتنی ساختمان را پوشش داده است.

گفتنی است که این پوسته‌ی بتنی و محیط اطراف باعث شده تا پروژه در استراتژی تهویه پاسخ خوبی دهد و نیاز به سیستم‌های خنک کننده مکانیکی نباشد و پایدار عمل کند. در ادامه همان طور که در تصاویر پیداست از سه طرف حیاط مسیری به شکل رمپ تا بام ایجاد شده است.

اصول معمول طراحی داخلی ویلا، در این پروژه نیز صدق می کند به طوری که دارای دو بخش خصوصی و عمومی می باشد. بخش خصوصی دارای 3 اتاق خواب و 2 حمام بوده و بخش عمومی شامل نشیمن و آشپزخانه می شود و تفرجگاه خوبی برای تعطیلات محسوب می شود.

برای ساخت این پروژه، متریال زیرساخت سقف، خارج از سایت به طور پیش ساخته تهیه و در محل مونتاژ شدند و همین امر موجب کاهش زمان ساخت و ساز به 7 ماه بدون به خطر انداختن کیفیت و بودجه پروژه شد.

ویلاسازی به روش معماران یونانی / ویلایی در دل بیشه‌های زیتون

ویلاسازی به روش معماران یونانی / ویلایی در دل بیشه‌های زیتون

ویلاسازی به روش معماران یونانی / ویلایی در دل بیشه‌های زیتون

ویلاسازی به روش معماران یونانی / ویلایی در دل بیشه‌های زیتون
نام:
ایمیل:
* نظر:
جدیدترین اخبار
پربازدید
پربحث